Ismerje meg a leghíresebb kerékpár típusokat!

Minőségi kerékpárok egy helyen
Minőségi kerékpárok egy helyen

A tökéletes kétkerekű kiválasztása több szempontból sem olyan egyszerű mint azt gondolnánk. Ahhoz, hogy a számunkra megfelelőt találhassuk meg, fontos a kerékpár típusok megismerése.

Elsősorban, ami a legfontosabb, hogy figyelembe kell venni a felhasználási területet. Tehát, ha kifejezetten munkába járáshoz vagy kisebb távokra használnánk a kétkerekűt a City – városi modellek között érdemes keresgélni.

A Mountain Bike, Cross, Trekking és a Dirt modellek a sportoláshoz lettek gyártva, ezért bátran választhatjuk ezeket a bicajokat hosszabb utakra vagy terepre. A Triál és BMX fajtákat egyértelműen versenypályára tervezték, tehát az extrém sportok hű támogatója ez a két márka. Fontos megemlíteni külön csoportban az országúti modellt is.

Feladatát teljes egészében egyszerűsíti az, hogy rendkívül könnyű vázzal rendelkezik, ezáltal segíti a zavartalan és lendületes tekerést. Kiemelt ajánlatainkkal várjuk weboldalunkon, ahol a híres kerékpár típusok szerint csoportosítva, egyszerűen és kényelmesen böngészhet!