Ismert és kezdő zenészek ingyen zeneletöltés lehetősége

Mp3 letöltés
Mp3 letöltés
Mp3 letöltés

Nagyon sok oldalról lehet különféle zenéket letölteni. Weboldalunk különlegessége abban áll, hogy az ingyen zeneletöltés nem csak az ismert előadók számaira terjed ki, hanem a DJ-k és a kezdő zenekarok számára is lehetőséget ad, hogy számaikat hozzánk feltöltsék, és így minél szélesebb körű közönség ismerje meg munkájukat, és remélhetőleg népszerűek legyenek.

Emellett az ingyen zeneletöltés oldalon a zenekarok is kereshetnek maguknak tagokat, vagy különféle ötleteket is megoszthatnak egymással. Szövegírók is jelentkeznek nálunk, hiszen nem minden zenekarban van ügyes szövegíró, és ez a zene fajtájától függően fontos lehet.

Emellett az oldal adminja is gyakran megjelenik és válaszol a hozzá intézett kérdésekre. Tehát egy élő és működő oldalról van szó, ahol az ingyen zeneletöltés az adott zenekar népszerűségének növelésére is szolgál.

És ez minden új csapatra ráfér, hiszen minél többen hallgatnak egy zenekart, annál inkább megismerik őket. A letölthető előadókat és számaikat stílusfajtánkét válogattuk szét, hiszen így egyszerűbb a keresés.