Itt kapható dekupázs ragasztó

Dekupázs ragasztó
Dekupázs ragasztó
Dekupázs ragasztó

Ha úgy döntött, hogy nemsokára papír vagy szalvéta segítségével fog képeket készíteni, akkor azt ajánljuk, ellenőrizze, hogy van-e otthon elegendő kellék az alkotáshoz. Dekupázs ragasztó nélkül például ne kezdjen el dolgozni, hiszen nem biztos, hogy egy átlagos termék használata elegendő a szép végeredmény eléréséhez.

Inkább menjen fel a re-kreativ.hu oldalra, és itt nézze meg, hogy jelenleg milyen dekupázs ragasztó kapható. Fontos megjegyezni, hogy ez a termék vízállóra szárad, éppen ezért jobban védi a lefestett szalvétát, mint a hagyományos ragasztók.

Jó, ha megjegyezzük, hogy a re-kreativ.hu oldalon megvehető terméknek több funkciója is van, hiszen nemcsak a tapadásról, hanem a lakkborításról is gondoskodik. Ez azt jelenti tehát, hogy mindenki számára jó vétel lehet a dekupázs ragasztó,

hiszen a segítségével szinte bármilyen felületre fel lehet tenni a szép szalvétákat, illetve a különleges papírokat. Természetesen a műveletek elvégzéséhez kell egy ecset is, amelynek a segítségével gond nélkül fel lehet vinni a kívánt helyre a dekupázs ragasztót.