Izgalmas választás a Smart Home redőny

Alumínium redőny
Alumínium redőny
Rejtett tokos redőny
Rejtett tokos redőny

Mennyivel egyszerűbb lenne minden otthon, hogyha az eszközeink és a különféle berendezéseink elvégeznének helyettünk minden feladatot! Nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy élvezzük a megteremtett komfortérzetet a családunk társaságában. A Smart Home redőny nagyban hozzájárul ahhoz a kényelemhez, amire mindig is vágytunk.

Végre nem kell sorra járni az összes szobát azért, hogy le- vagy felhúzzuk a redőnyök lamelláit, hiszen ez sok időt és energiát emészt fel, különösen abban az esetben, hogyha egy nagyobb lakásról van szó.

A Smart Home redőny a technológia csúcsát képviseli. Egy valódi sci-fi filmben érezhetjük magunkat, amikor a maguktól mozgó redőnyökre pillantunk. Több előnye is van a Smart Home redőny használatának. Az egyik dolog az, hogy programozható egy mobil alkalmazáson keresztül, ami összeköttetésben áll a lakásban található vezérlővel.

Ezen kívül automatizálható a Smart Home redőny, mivel felismeri a napszakok váltakozását és ehhez mérten állítja be a rolók mozgását. Szimulációra is alkalmas, mivel távolról mozgathatóak a rolók egyenként.