Ízletes itóka a Jack Daniel’s

jack daniel's
jack daniel's

A szeszesitalokat kedvelők közül rengetegen választják a whiskeyt és a legtöbben a jó minőséget képviselő márkák mellett döntenek. A Jack Daniel’s márka története a 19. század második felére datálódik.

Napjainkban Magyarországon az egyik legnépszerűbb itóka a brandtől a Gentleman Jack Whiskey, a világon az egyetlen olyan ital, ami kétszeres aktívszenes szűrésen esik át. Ez adja ennek a Jack Daniel’s nedűnek a selymesen sima aromáját, lenyűgöző lágyságát.

Az ital mindent átható gyümölcsösségének hátterében az áll, hogy közvetlenül a lepárlás után átesik egy szenes tisztuláson, majd a 4 évig tartó érlelés után, még palackozás előtt ismét faszénnel lágyítják.

Különböző aromák arzenálját találjuk ebben a finomságban, amelyek között szerepel a vanília, a karamella, az édesgyökér, de még füstösséget is felfedezhetünk benne. Különleges alkalmakra és otthonra egyaránt ideális választás ez a kiváló Jack Daniel’s whiskey. Elbűvölhetjük vele a meghívottjainkat bármilyen alkalmon, de saját magunkat is kényeztethetjük.