Jelentkezz most és nem bánod meg!

Remek lehetőséget kínáló felnőttképzések
Remek lehetőséget kínáló felnőttképzések

Ha állást keresel vagy csak másik szakmát szeretnél elsajátítani, látogass el a melyiksuli.hu weboldalra, ahol több száz folyamatosan induló tanfolyam közül választhatsz! Jelentkezz most!

Az új pályázók jelentős kedvezményekkel kezdhetik el az adott OKJ minősítésű tanfolyamokat. Az iskolát elvégzett fiatalok többsége csak nehézségek árán tud megfelelő munkát találni. A Melyik suli segít kedvedre való munkát találni azáltal, hogy olyan képzést biztosít, amelyik hosszútávon megfelelő munkát biztosít számodra.

Jelentkezz most! Nyerd meg ajándékaink egyikét, amelyeket az új jelentkezők között sorsolunk ki! Látogass el a melyiksuli.hu weboldalra és a gyorsabb találat érdekében, szűrj rá az általad preferált tanfolyamokra, akár lakóhelyed szerint!

Szerencsés esetben támogatást is kaphatsz a helyi Munkaügyi központtól, így kedvezményes képzésben részesülsz. Jelentkezz most! Legyél bolti eladó vagy virágkötő, esetleg ápoló vagy raktáros, velünk megtalálhatod a leginkább Hozzád illő munkát, ezért ne hagyd ki ezt a lehetőséget!