Kabinbőrönd a légitársaságnak megfelelően

kabinbőrönd
Praktikus kabinbőrönd
kabinbőrönd
Praktikus kabinbőrönd

Sok problémát szokott okozni, hogy mit és milyen méretűt lehet felvinni a repülőgépek utasterébe, ezért érdemes mindig előre informálódni az adott légitársaságnál. Általában mindegyik cég megszabja a csomag súlyát és a centiméterben megadott hosszát, szélességét, mélységét.

Ezeknek a kritériumoknak legbiztosabban úgy lehet eleget tenni, ha az adott társaság által is elfogadott kabinbőrönd megvásárlása mellett döntünk, hiszen így nem érhet meglepetés az ellenőrzőpontnál. Persze még a kabinbőrönd tartalma okozhat némi fennakadást, de ha annak is utánanézünk, hogy mi lehet a kézipoggyászban és ennek megfelelően csomagolunk be, akkor majd gond nélkül felszállhatunk a repülőre.

A kabinbőrönd beszerezhető például a www.marchborond.hu oldalon, ahol külön Wizzair és Ryanair kategória is van. Ha az ezeknek megfelelő menüpontra kattintunk, akkor csak az adott cég által jóváhagyott méretű kabinbőrönd modellek fognak megjelenni, ami nagyban megkönnyíti a választást, illetve jelentősen lerövidítheti a vásárláshoz szükséges időt is.