Kellemes hangulatot teremt a kerti kandeláber

kerti kandeláber
kerti kandeláber

Olyan fényforrások, amelyek a múltat idézik, mégis modern köntösbe öltöztetve is remek dizájnelemként szolgálnak a kertben. A kerti kandeláber a dizájn szempontjából legalább annyira fontos, mint a funkciója a világítás tekintetében.

Fényével olyan kellemes hangulatot teremt, hogy legszívesebben egész éjjel mellette üldögélnénk. Modern és klasszikus kivitelben egyaránt megrendelhető. Ezt főként a kialakításának köszönheti, ami a régi lámpatartókat idézi.

Lehet díszes vagy letisztult, attól függően, hogy milyen környezetben kerül elhelyezésre. A fényét természetesen ebben az esetben is gazdaságos LED technológia biztosítja, tehát a kert ízléses megvilágítása nem fog töméntelen mennyiségű energiát felemészteni. Kültéri egységek révén ellenállnak az időjárási körülményeknek.

A telepítésük után nem szükséges a karbantartásuk. Olykor esedékessé válhat, ám ez szintén egyszerűen megoldható egy nedves rongy segítségével. A kerti kandeláber ékes dísze lesz az udvarnak. Este a fénye mellett a kert egy teljesen új megvilágításba kerül.