Kellys bicikli – valódi sikertörténet

Kellys bicikli
Kellys bicikli

Ennek a kerékpárgyártó cégnek a története alig több mint 20 évre vezet vissza és valakinek úgy tűnhet, hogy azt a szerencse csillaga végigkísérte. Nagyon kevés idő kellett ahhoz, hogy a Kellys bicikli társaság multinacionálissá váljon. Ma a márka az egyik leghíresebb, ha nem is a világon, de Európában minden bizonnyal.

Ugyanakkor Amerika és Ázsia útjain is gyakran találkozhatunk Kellys biciklikkel. Az ezzel a névvel fémjelzett kerékpárgyár a rövid működési ideje alatt mintegy kétmillió terméket dobott piacra.

Ilyen teljesítménnyel pedig nem minden konkurens vállalat büszkélkedik. Ugyanakkor a társaság folyamatosan erősíti a pozícióját a piacon, kiterjesztve a disztribúciós hálózatát a világ több mint 20 országára.

A márka a kezdetektől fogva nagy figyelemmel kísérte a világ termelésének tendenciáit, ezért mára saját, eredeti kialakítású és figyelemfelkeltő nevű kerékpárok gördülnek le az üzem futószalagjairól. A Kellys biciklik legnépszerűbb modelljét a városi körülményekhez igazodva hozták létre, ahol könnyedén felállítják a sebességrekordot.