Kényelem és hatékonyság az akkumulátoros fűnyíró révén

akkumulátoros fűnyíró
akkumulátoros fűnyíró

Egyre többen keresik a praktikus, de mégis környezetbarát megoldást a gyep karbantartására. Egy Makita akkumulátoros fűnyíró pedig teljes mértékben beválik ekkor, hiszen nem csupán hatékony, energiatakarékos és ezáltal a természetet is védi, de számtalan egyéb pozitívummal is rendelkezik. Az alacsony energiafogyasztás, a könnyű kezelhetőség mellett még adott a nagy teljesítmény is.

Amint egyre inkább megmutatja szebb és naposabb oldalát a tavasz, úgy gyűlnek a kertben az elvégzésre váró feladatok. Aki gyorsan akar haladni a munkával, gondolkodás nélkül az akkumulátoros fűnyíró mellett dönt. A kellék 2*18V-os kivitelben, önjáró funkcióval és számos egyéb extrával érhető el.

Világos, hogy ennek hála a kert gondozása gyors és bizony komfortos lesz. Nagyon sokaknak bevált a DLM380Z és a DLM460Z akkumulátoros fűnyíró. Otthoni használatra azonban inkább a DLM533Z fog beválni, vagy az ennél is kisebb DLM432Z. Egy költséghatékony megoldásról van szó, aminek az alacsony zajszintje miatt lakóövezetekben és a szomszédok háza mellett is problémamentesen használható.