Kényelmes hosszú ujjú póló a kisbabáknak

Hosszú ujjú póló
Hosszú ujjú póló

A kisbabákra és gyermekekre nem olyan módszerrel tervezik meg a ruhákat, mint a felnőttekre. A hosszú ujjú póló kialakítása egy kissé eltér, hiszen arányaiban más felépítése van egy kisgyermeknek. A nagy fej bebújtatásához többféle módszerrel készülő póló is kapható.

Szinte mindegyik patentokkal bővíthető, így nem okoz gondot akkor, amikor fel akarják adni a kicsire. Az, hogy hol vannak ezek a patentok, sokat számít a kényelem szempontjából. A hátul gombolható vagy patentozható hosszú ujjú póló az egészen kicsi babáknak csak akkor felel meg, ha sokat vannak hason. Napközben zavaró lehet neki, ha a háta közepétől a nyakáig nyomja az anyag. Ezért ha tehetik, akkor olyan pólót vásároljanak, amelynek a vállrészén van a nyitható fele.

Így nem lesz kellemetlen neki a hordása még akkor sem, ha a nap nagy részét háton tölti. Arra is érdemes figyelni, hogy a hosszú ujjú póló elég kényelmes legyen a baba karjának, vagyis legyen elég bő ahhoz, hogy ki és bebújtassák rajta. Nem szerencsés, ha túl szűk, mert így nehezen megoldható a réteges öltöztetés.