Készségfejlesztő játékok, mint az oktatás eszközei

készségfejlesztő játékok
Készségfejlesztő játékok

Webshopunk ezen kategóriájába tartozó termékek célja, hogy a gyermek szellemi képességeit már kisgyermekkortól kezdve fejlesszék. A 3 év alatti baba vizuálisan és hallás útján ismeri meg az őt körülvevő világot, így a színes készségfejlesztő játékok nemcsak a figyelmét vonzzák, hanem tanítási funkciót is ellátnak. Az interaktív játékokat úgy tervezték, hogy fejlesszék a gondolkodást, a logikát, a memóriát, a figyelmet és a szókincset. Minél gyakrabban éri el a baba az intelligenciája maximális szintjét a játékban, annál jobban edzi az agyát, ezzel emelve az intelligencia szintjét.

A gyermekeknek szánt készségfejlesztő játékok egyfajta első tanítóként is funkcionálnak. Nemcsak érdekes és hasznos szabadidőt szerveznek a kicsiknek, hanem a szülők hűséges asszisztenseivé is válnak. Interaktív játékot vásárolni ma már nem jelent problémát. Ez a terület eléggé fejlett és a játékboltokban mindig van valami, ami érdekli a vevőt. Webshopunkban a készségfejlesztő játékok kizárólag minőségi és biztonságos anyagokból készülnek.

Kiságyforgóval kellemesebb az alvás

A forgó csörgőkkel ellátott felfüggesztett szerkezet a babaágyhoz rögzíthető és zenélő körhintára hasonlít. Az önálló mozgásban még korlátozott baba a hátán fekve felfedezi a kiságyforgó színes játékait és hallgatja a zenét. A termék előnye, hogy az anyukáknak lehet néhány nyugodt pillanatuk. Különböző anyagokból készülnek. Ez lehet textil, műanyag, fa és gumi. A felfüggesztő elemek könnyen eltávolíthatóak és a gyermek a neki tetsző játékkal játszhat. A lágy fény és a kellemes zene nyugodt alvásra ösztönzi a babát.

Egyes korszerű modellek távirányítóval is rendelkezhetnek, így a szülők a kicsi felébresztése nélkül kikapcsolhatják a készüléket. Az elemmel működő, puha játékokkal ellátott kiságyforgó nagyszerű ajándék, mert sokáig gyönyörködteti és szórakoztatja őt. A webshopunkban kapható kiságyforgók kizárólag minőségi anyagokból készülnek. A biztonságos rögzítés kiküszöböli a leesés veszélyét, így a babát a szülők nyugodtan magára hagyhatják az ágyában.