Kifogástalan a legújabb Michelin nyári gumi

Michelin nyári gumi
Michelin nyári gumi

A Michelin, teljesen érthető okok miatt, a sofőröknek, kocsitulajdonosoknak egyet jelent a magas nívóval, a megbízhatósággal, a kiváló teljesítménnyel és a strapabírással. Például a Michelin nyári gumi Primacy névre keresztelt fajtája megannyi szakértő szerint az első olyan abroncs volt, amelyik az ADAC tavalyi tesztjén a saját kategóriájában az abszolút első helyet vívta ki magának, maga mögé utasítva olyan brandeket, mint a Continental vagy Barum.

A sikert az adta, hogy ez képes volt páratlan biztonságot, hosszú élettartamot és kényelmet biztosítani a gépjármű számára. A Michelin nyári gumi mindezt úgy tette, hogy gondmentesen kombinálta a pozitív adottságokat, megadva a tökéletes, zajmentes vezetési élményt.

Ezen abroncs lényeges pozitívumai közé tartozik a teljes biztonság, amit igazol, hogy a fékezési teszteken mind száraz, mind nedves útszakaszokon nagyszerű tapadást és teljesítményt mutatott, amire csak kevés gumi volt képes. A Michelin nyári gumi a strapabírása miatt egy évtizedes befektetést jelent. A piaci átlaghoz képest ennek az ár-érték aránya kiváló, és itt említést érdemel az is, hogy ez 35 %-al jobb kopásállóságot garantál.

Ez a százalék még vagy 2, 3 évet jelent. Azért is bízhatnak meg ebben a vevők, mert a világ számos pontján sok abroncsgyártó választja ezt. Szinte már hihetetlen, de a megjelenése óta több mint 130 alkalommal döntöttek úgy a nagyobb cégek, hogy rengeteg különféle autóra elsőként szereltetik ezt fel. Talán azért, mert a Michelin nyári gumi a kifogástalan nívó szimbóluma, és ezt tudják már a magánszemélyek és a nagy vállalkozások is. Ezért éri meg ezt választani!