Kiknek illik leginkább a platform cipő?

platform cipő
platform cipő

Az idő nem áll egy helyben és minden szezon új trendeket hoz a ruhatárunkba. A legnevesebb divattervezők már több évtizede aktívan diktálják a platform cipő trendet az alkotásaikkal. Ez egyáltalán nem furcsa, hiszen sok nő egyszerűen imádja. A platform cipők vizuálisan meghosszabbíthatják a lábakat és kifinomultabbá tehetik a sziluettet.

Sétálni bennük igazi öröm, mert sokkal praktikusabbak, mint a tűsarkú modellek. A platform egy lapos és széles talp, ami hátul és elől is ugyanolyan szerkezetű, és több mint 10 cm magas. Érdemes megjegyezni, hogy nem minden lánynak felel meg ez a stílus. A platform cipők leginkább a szebbik nem karizmatikus és magabiztos képviselőinek valók, akik ragyogást és függetlenséget sugároznak.

Ami az ilyen lábbeli népszerűségének másik okát illeti, az a modern és releváns kialakításának tulajdonítható, ami miatt nem veszíti el az aktualitását. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a platform cipő minden bizonnyal bármilyen stílus szerves részévé válhat, kiemelve a viselőjének egyéniségét és eleganciáját.