Kinek az ízlését tükrözze az esküvői gyűrű?

esküvői gyűrű
esküvői gyűrű

Valószínűleg ez az ékszer az összes közül a legrejtélyesebb. Rengeteg babona kapcsolódik hozzá, amelyek többsége évszázadokkal ezelőtt jelent meg és a modern világban már van rá logikus magyarázat. A rengeteg hozzá kapcsolódó hiedelem ellenére, az esküvői gyűrű az egyik legnépszerűbb ékszerré vált napjainkban.

Még azok is viselik, akik egyébként semmilyen körülmények között nem hordanak nemesfém kiegészítőket a hétköznapokban, vagy akik minden alkalomra csak egy fülbevalóra korlátozódnak. A velekey-ekszervilag.hu elmondja, miként lehet olyan esküvői gyűrűt választani, ami nemcsak szép, hanem kényelmes is lesz.

Minden kétséget kizáróan, az elsődleges szempontok között az ifjú pár preferenciái, stílusa és ízlése áll, mert ahhoz, hogy egész életükben szívesen hordják ezt az ékszert, szükséges, hogy kedveljék is azt. A klasszikus modellek mindig univerzálisnak számítanak. Ezen kívül, ez egyfajta tisztelgés a hagyományok előtt, mert sok hiedelem szerint, az esküvői gyűrű sima kell legyen, hogy a házasok élete felhőtlen és boldog maradjon.