Kinesio tape vásárlás könnyen otthonról

kinesio tape vásárlás
kinesio tape vásárlás

A modern technika megalkotója Dr. Kenzo Kase, japán származású amerikai tudós a találmánya kifejlesztése során az emberi bőr paramétereire, annak vastagságára, nyújthatóságára és porozitására koncentrált. A kinesio tape vásárlás napjainkban már nemcsak a profi sportolók és az olimpikonok előjoga, mivel mi, egyszerű emberek is könnyen hozzájuthatunk ehhez a különböző színekben kapható szalagokhoz. A tapaszok nem tartalmaznak gyógyászati anyagokat. Fő alkotóelemeik a 100%-os pamutszövet és a hipoallergén akrilragasztó.

Ha kinesio tape vásárlást tervezünk, jó ha tudjuk, hogy az nem korlátozza a mozgást, hanem inkább elősegíti a gyógyulást. A módszer tökéletesen kombinálható a terápiás tornával, az úszással, a fizioterápiával és a masszázzsal. A technika alkalmazása nagyon világos és egyszerű. De csak akkor lesz hatékony, ha helyesen, illetve szakmailag és anatómiailag is pontosan történik. A kinesio tape vásárlás csak akkor lesz megtérülő, ha a szalagot megfelelő módon visszük fel. Más esetben csupán egy színes kiegészítő lesz a bőrön. A fájdalom jelentősen befolyásolja a mindennapi életünket. A Motto tapasz akár 10 napon keresztül képes enyhíti a fájdalmat és a ruha alatt láthatatlan marad. A melegítő tapaszokkal ellentétben, ez a termék gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmaz, ami enyhíti a fájdalmat és a gyulladást az előfordulási helyeken. Elég naponta mindössze 2 alkalommal használni és már így is hatékonyan enyhíti a fájdalmat. A Motto tapasz rugalmas, szagtalan és szorosan tapad a bőrhöz.

A termék kimondottan a hát, a nyak, az ízületek és az izmok fájdalma esetén ajánlott. Ezeknek a fájdalmaknak különböző eredete lehet, de a Motto konkrétan az izom- vagy ízületi sérülések, a ficamok, a gyulladás és a lágy szövetek duzzanata ellen küzd. A benne lévő hatóanyagok rendkívül hatékony és gyors felszívódásának köszönhetően, valamint a külsőleg alkalmazható adagolási forma miatt, a fájdalomcsillapító Motto tapasz teljesen lehetetlenné teszi a túladagolást. Ez a fantasztikus magyar találmány sokszor bizonyította már a hatékonyságát.