Kinetic Sand a mágikus homok, minden gyerek álma

Kinetis Sand

Talán nincs is olyan gyerek, aki nem szeret homokozni és gyurmázni. Ez nem meglepő, hiszen ezek segítségével számtalan dolgot lehet építeni és bármikor újra lehet kezdeni. Mindkettőnek van negatív oldala, hiszen a homokkal csak kint lehet játszani, a gyurma pedig sokszor ragad és sokat maszatol.

A Kinetic Sand a mágikus homok viszont mindkettő jó tulajdonságait egyesíti, ugyanis olyan könnyen formázható, mint a gyurma, de olyan könnyű, mint az igazi homok. Nedvességtartalmának köszönhetően kiválóan tapad, bármilyen formát ki lehet alakítani belőle, viszont az ujjak között könnyen szétmorzsolható. Akár bent is lehet vele játszani, ugyanis csak önmagához tapad, így nem kell attól tartani, hogy mindent összekoszol vele a gyerek.

Elég a végén egy labdát formázni belőle, végiggörgetni ott, ahol játszottak vele és minden apró szemcsét össze fog szedni. A Kinetic Sand a mágikus homok a jateksziget.hu weboldalon most több színben is megrendelhető, a kicsik nagy örömére még a neonszínekből is lehet választani.