Kisméretű otthoni kondigépek

Kondigépek otthonra
Kondigépek otthonra
Kondigépek otthonra

Az otthoni edzés lehetősége csábító, de sajnos sok buktatója van. A kondigépek legtöbb típusa elég méretes, ezért kisebb lakásba, szobába nem igazán praktikus elhelyezni őket. Ha állandóan kerülgetni kell, tologatni jobbra-balra, hogy a lakás egyéb területeit elérjük, akkor hamar teherré válnak a kondigépek és akár az edzés kárára is mehet.

Ha valami állandóan csak gondot okoz és bosszankodunk miatta, akkor pedig nehéz utána a pozitív oldalára koncentrálni. Ha nincs egy külön helyiség, ahová elhelyezhetünk különböző sporteszközöket, akkor jobb, ha inkább az edzőterem mellett döntünk.

Azonban ha megelégszünk egy vagy két berendezéssel, akkor be lehet szerezni kisebb méretű vagy összecsukható darabokat. Ilyen kondigépek például az újabb szobabiciklik, az összecsukható futópadok vagy evezőgépek. Ha szeretne praktikus és kis helyen elférő fitneszkészülékek között válogatni, akkor látogasson el a www.fittsport.hu weboldalra, ahol a professzionális gépek mellett, direkt otthoni használatra is talál különböző alternatívákat!