Kókuszvirág cukor értékes összetétellel

kókuszvirág cukor
Kókuszvirág cukor

Szeretjük a finomságokat. Vannak olyan családok, ahol minden

kókuszvirág cukor
Kókuszvirág cukor

hétvégén sütemény van az asztalon. Mivel nyilvánvalóan nem egészséges a fehér cukor túlzott fogyasztása, így a háziasszonyok különféle természetes édesítőket használnak. Például főzésre, sütésre egyaránt remek a kókuszvirág cukor.

Ennek az íze hasonlít a barna és a nádcukor aromájára. Ideális választás a süteményekbe, mert pontosan úgy karamellizálódik, mint a kristálycukor. Ez a fehérítetlen természetes édesítőszer a kávék, teák ízesítéséhez is kiváló, kellemes ízű. 100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen a kókuszvirág cukor.

Magas a kálium-, a magnézium-, a vas- és a cinktartalma. Nagyobb mennyiségben fellelhető benne a B1-, B2-, B3-, B6- és a C-vitamin is. Az egészséges táplálkozásnak alapvető alapanyaga lehet a kókuszvirág cukor, az alacsony glikémiás indexe, lassúbb felszívódása és értékes anyagai révén.

A kelet-ázsiai népek már nagyon régóta ezt fogyasztják, de Magyarországon csak néhány éve ismerhettük meg. Voltaképpen úgy készül a kókuszvirág cukor, hogy begyűjtik a kókuszpálma kinyílatlan virágzatát, vágást ejtenek rajtuk, majd az ezáltal kifolyó édes lét begyűjtik.

Ezt követően kíméletes hőfokon szárítják, így a benne található értékes ásványi anyagok és vitaminok nem károsodnak. Érdemes Önnek is beszerezni a kókuszvirág cukrot, ennek érdekében pedig keresse fel a bulkshop.hu webáruházat, ahol kedvező áron veheti meg! Ugyanitt ízletes végeredménnyel kecsegtető recepteket is talál, persze kókuszvirág cukor felhasználásával.