Könnyű a titalium lakat

Biztonsági lakat
Biztonsági lakat
Biztonsági lakat

Egy zár esetében, néha a biztonság mellett, szerepet kap a súly is. Ugyanis, amikor olyan helyre kerül, ahol vinni kell, például bőrönd, kerékpárzár, akkor még a csekély súlykülönbség is számít. A titalium lakat esetében, a ház készül ebből az ötvözetből, aminek alapja az alumínium, a kengyel pedig edzett nemesacél.

A gyártók így érték el, hogy ugyanaz a biztonsági fokozata, mint a rézházzal készült esetében, de súlya kb. 30% kisebb. Ez az anyag több lakat típusnál megtalálható. Amennyiben fontos a súly, érdemes felmérni a konkrét igényeket és ennek függvényében választani.

Webáruházunk minden darabjánál, a névre kattintva nyílik meg az adott lakat adatlapja, ahol a biztonsági fokozatot megjelölve, pontos leírás van a felhasznált anyagokat illetően. Ezek mellett, műszaki leírást is elhelyeztünk minden modell mellé.

Így mindenki pontosan tudja, hogy mit vásárol. Ha ezen felül még mindig van valakinek kérdése, vagy valami miatt bizonytalan, akkor munkatársaink állnak rendelkezésre és megválaszolják a felmerülő kérdéseket.