Könyöktámasszal felszerelt M Acryl kád

M Acryl kád
M Acryl kád

Modern formavilágú és egyben kényelmes kád sokféle kivitelezésben található meg napjaink kereskedelmi kínálatában. Az M Acryl kád kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készül. Az akrilbevonatnak köszönhetően jól tartja a hőt, felülete antibakteriális és könnyen tisztítható. A fürdőszoba alapterületéhez képest, minden vásárló megtalálja a leginkább megfelelő méretű és formájú berendezést.

Az M Acryl kád egyedi plusz funkciókkal van ellátva, mint például a fejpárnának kialakított hely és a könyöktámasz. Kisebb helyiségekbe könnyen beépíthető a 120 cm hosszúságú termék, míg a nagyobb térrel rendelkezők választhatják a 190 cm modellt is. Az előlap és a csaptelep, a kapaszkodók igény alapján variálhatóak, akárcsak maga a forma.

Beszerezhető egy- és kétszemélyes kivitelezésben. Egyes termékek beépített masszázsfunkciót tartalmaznak, míg mások színterápiás eszköztáruk révén segítik az ellazulást. Korszerűsége miatt, az M Acryl kád nemcsak a családi házak mindennap használatos tárgya, hanem egyben a fürdő dísze is.