Közvetlen járatra is vehető Frankfurt repülőjegy

Frankfurt repülőjegy
Frankfurt repülőjegy
Frankfurt repülőjegy

Szerencsére Ön nincsen nehéz helyzetben abban az esetben, ha Németországba szeretne eljutni, hiszen számtalan repülőtér található ebben a térségben. Nyugodtan megcélozhatja például Frankfurt am Main városát, hiszen Budapest viszonylatában több társaságnál van Frankfurt repülőjegy.

A fapadosok közül a WizzAir kínál ebbe a városba egy délutáni-esti járatot, ami egy óra és ötven perc alatt érkezik meg Frankfurtba. Ha azonban valakinek már nem jut hely a diszkont légitársaság gépein, akkor sem kell megijednie, mert a Lufthansánál is kapható Frankfurt repülőjegy.

Arra azonban figyelni kell a vásárlás során, hogy a WizzAir gépei a Hahn (HHN) nevű repülőtéren szállnak le, míg a Lufthansa gépei a nemzetközi reptéren (FRA) landolnak. Természetesen akkor sincsen gond, ha Ön visszafelé is akar venni Frankfurt repülőjegyet,

mert ezt is megteheti bármelyik, fent felsorolt légitársaságnál, hiszen naponta több járat is indul innen Budapest felé. A jegyeket persze érdemes minél hamarabb megvenni, mert rengetegen szoktak ezen az útvonalon utazni a különböző időszakokban.