Labirintus társasjáték az egész családnak

Labirintus társasjáték
Labirintus társasjáték

A könnyed, mégis izgalmas társasjátékokat mindenki kedveli. Ha pedig valaki pont ilyet keres, akkor a Labirintus társasjáték lesz számára a legjobb választás. Szinte minden társasjáték fejleszt valamilyen területet.

Az egyik a logikát, a másik a fantáziát, míg vannak olyan típusok is, amelyek a koncentrációt. Persze a legjobb az, amikor egy készségfejlesztő játék izgalommal, kalanddal párosul. Az Elvarázsolt labirintus egy könnyed, díjnyertes játék. A résztvevők célja megtalálni a különböző kincseket a labirintus falai között.

A Labirintus társasjáték a memóriánkat teszi próbára, hiszen emlékezni kell, hogy hol lehettek a labirintus falai. Roppant izgalmas, hiszen a falak között elrejtett kincseket minél előbb meg kell találni és begyűjteni.

A Labirintus társasjáték egyik nagy előnye, hogy már 6 éves kortól játszható, így a kalandba bekapcsolódhat a család valamennyi tagja. Van egyszerűbb és bonyolultabb labirintus ajánlás a játékban, amit megépíthetnek a résztvevők, attól függően, hogy milyen szinten szeretnének játszani.