Láthatósági mellény a biztonságos munkavégzés feltétele

láthatósági mellény
láthatósági mellény

Amióta csak létezik a világon ipari munka, bizonyos tevékenységeket télen vagy a sötétedést követő periódusban is ugyanúgy el kell végezni. Ennek kisegítésére született meg a láthatósági mellény, hiszen a korlátozott látási viszonyok között kivitelezett munka során az észrevehetőség biztonsági és munkavédelmi szempontból is lényeges.

Egy forgalmas napon, a nagy sebességgel érkező autó sofőrjének fontos, hogy már messziről észlelhesse a munkásokat és időben képes legyen reagálni a jelenlétükre. Emellett természetesen számos helyzet adódhat a mindennapok során, amikor egyéb ipari területen is indokolttá válhat a láthatósági mellény viselése.

Méretezés tekintetében széles a paletta, illetve különféle kiszerelésben is elérhetőek ezek a termékek a Cerva kínálatában. Bélelt verziókat, derekas nadrágokat, pulóvereket, illetve gyerekruhákat is fellelhetünk a katalógusban a láthatósági mellény mellett. Minden modell azt szolgálja, hogy kellő távolságból észlelhetővé váljon a viselője, a rosszabb látási viszonyok között is.