LOGICO Primo feladatcsomagok óvodásoknak

LOGICO Primo
LOGICO Primo

Minden szülő azt szeretné, ha a csemetéje később a kapacitásait maximálisan kihasználná. Ezt természetesen támogatni kell fejlesztő játékokkal, feladatokkal. A LOGICO Primo abban különleges, hogy a gyermekek úgymond rejtett képességeit játékos formában aknázza ki. Nincsenek megerőltető feladatok, unalmas gyakorlatsorok, csak játékos tanulás vagy oktató szórakozás.

A Primo feladatcsomagok már az óvodás korúaknak is sikeresen felkeltik a figyelmüket, hiszen rengeteg olyan dolgot tanulhatnak, amelyek már érdeklik őket. A LOGICO Primo játékok nagy sokszínűek és vidámak, így a kicsik észre sem veszik, hogy játék közben a háttérben folyamatosan végbemegy a fejlesztés.

Rengeteg témát érintenek a feladatok, mint a minták, mennyiségek, számok, évszakok, logika, formák, vonalak, de ismerkedhetnek a városi közlekedéssel, óvodával, iskolával, állatkerttel. A LOGICO Primo feladatcsomagok tehát ismeretterjesztők, támogatják a koncentrációt, kreativitást, érzékelést, térbeli tájékozódást, mennyiségek és színek ismeretét.