Lovas játékok fiúknak és lányoknak egyaránt

lovas játékok
lovas játékok

A gyerekek szeretik a különböző figurákkal, meséből származó alakokkal való foglalkozásokat, sokszor azonosulnak is velük, ami ösztönzi a képzeletüket. Ehhez a világhoz pedig szervesen kapcsolódnak a lovas játékok is. Az állatos karakterekkel való időtöltés segít a kicsinek még inkább megismerni az erdő lakóit, többek között azt, hogy mit esznek, milyen színűk van, hol alszanak, illetve a háziállatok sem maradnak le a listáról.

A számtalan lovas játékok közül, sok a képzeletet, memóriát, kézügyességet fejleszti. A lurkók örömmel raknak ki egy puzzle-t vagy készítenek képet, amit saját maguk rajzolnak és festenek.

A gyurmázás pedig kész örömmel tölti el őket, amikor a kis paripájukat egyénileg formázzák meg, szemet, fület, farkat, sokszor még patát is helyezve alkotásukra. Miután megszárad, feltehetik a polcra, ahol gyönyörködhetnek a munkájukban. A lovas játékok mindenképpen pompás elfoglaltságot nyújtanak a lányoknak és fiúknak egyaránt. A bőséges választékban biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.