Lúdtalpbetét harántsüllyedés ellen

lúdtalpbetét
lúdtalpbetét

A lúdtalppal élő embereknek gyakran megfájdul a bokájuk, a térdük, a csípőjük, a derekuk, ezt az áldatlan állapotot pedig jó minél előbb megszüntetni. Eredményességgel hozza helyre a lúdtalpbetét a hossz-harántboltozatot és szépen követi a talp vonalát. A minőségben és méretben is megfelelő példánynak a felső borítása végigér a cipőben, ezáltal nagyon kényelmesen használható.

Sarokcsont-gyulladás vagy kinövés esetén fontos pozitívum, hogy a lúdtalpbetét öblös sarokkialakítása tompítja a járás ütődését. Ily módon megszűnhet a lábfájdalom, ezért érdemes ezt a terméket megvásárolni. Joggal teszi fel most a kérdést, hogy honnan vehető megfelelő lúdtalpbetét?

Nos, a harmoniagyogyaszat.hu webáruház kínálatában többféle is megtalálható, így ha szüksége van erre, innen tanácsos beszereznie. A webshop választékában lévő egyik modell a szendvicsszerkezetű lúdtalpbetét, aminek rugalmas járófelülete magas komfortérzetet biztosít a használójának.

Mivel a termék kiképzése perforált, így kiválóan szellőzteti a lábat. Tulajdonképpen megelőzhető a használata által a harántsüllyedés, de a már kialakult elváltozás is hatékonyan kezelhető vele. Ez a remek lúdtalpbetét anatómiailag helyes magasságba emeli a megereszkedett boltozatokat.

Egy termoplasztikus, testbarát anyagból készült termékről beszélünk, aminek alapja parafa, fedőrétege pedig EVA alapú habszerkezetű anyag. Kiváló áron vásárolható meg ez a lúdtalpbetét a webshopból, csupán 1980 Forintért. Persze ehhez még hozzájön a szállítási díj is, de ez is kedvező.