Lyukfúró a professzionális feladatokhoz

lyukfúró
Lyukfúró

A hidegburkolati munkák kivitelezésekor számolni kell azzal, hogy a csempe-, illetve járólapokat bizonyos esetekben muszáj sajátos módon formálni, alakítani. Néha kisebb-nagyobb darabok levágásra van szükség, míg máskor a lyukfúró bevetésére. Ezek a speciális eszközök azért születtek meg, hogy a kivitelezést megkönnyítsék, felgyorsítsák.

Amikor egy kapcsoló vagy dugalj, esetleg gépészeti eszköz felszerelése megtörténik, akkor annak megfelelő helyre van szüksége. A csövek, vezetékek, csatlakozások adott átmérővel rendelkező pontra illeszthetőek be. Ennél fogva, a gyémánt lyukfúró nemcsak egy bizonyos méretben kapható, hanem széles választékban. A néhány milliméterestől kezdve, a kínálat elmehet a 130 mm-es típusokig.

Külön összeállított szettek között szintén lehet válogatni, amelyek már alapból tartalmazzák azokat a standard lyukfúró méreteket, amelyekre a leggyakrabban szükség van a munkálatok kényelmes elvégzéséhez. A száraz és vizes körkivágó fajták között biztosan ott vannak a tökéletes segítőtársak, a különösen kemény csempelapok áttöréséhez is.