Magassági ágvágó teleszkópos kivitelben

Az udvaron már majdnem tetőmagasságig nyújtózkodnak a fák? Azoknak a karbantartásához már nem biztos, hogy elegendő a létrára mászós megoldás. Mindenképpen szükséges egy magassági ágvágó beszerzése, aminek a vágórésze akár 4-5 méterre is feljuttatható.

Ennek a remek kerti szerszámgépnek nagy előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetősége, valamint a hatékonysága. A denakert.hu internetes áruház magassági ágvágó kínálatában olyan típus is szerepel, ami akkumulátorral rendelkezik.

Ez a kivitel rendkívül népszerű a vásárlók körében, hiszen nagyon alacsony zajszinten működik, viszont az erejéből szinte mit sem veszít. Azért is szeretik, mert roppant praktikus.

Nem kell bajlódni az áramkábellel, az akksi pedig órákon keresztül kitart. Általában előnyben részesítik azt a magassági ágvágót, aminek, a teleszkópos technológiájának köszönhetően, tetszőlegesen állítható a hossza. A felhozatalban lévő kivitelek között találhatunk alacsonyabb és drágább árkategóriába tartozó és eltérő teljesítménnyel rendelkező modellt is.