Magyarország legjobb éttermei

Magyarország legjobb étterme

 

Magyarország legjobb étterme
Magyarország legjobb étterme

Nem kérdéses, hogy az ország számtalan előkelő, luxuséttermet biztosít a vendégek számára, nem beszélve a főváros különleges és színvonalas ajánlatairól. Magyarország éttermeiről egy toplistát is készítettek, aminek keretében értékelték az országban található éttermeket. A díjazás során számos szempontot figyelembe vettek, többek között a kiszolgálást, illetve az étteremben található ételek ár – érték arányát is vizsgálták. Az Év Étterme díjat pedig a híres, Michelin csillaggal is rendelkező Onyx étterem kapta meg, ami nemzetközi szinten is igen magas és elismert ismertséget élvez.

Az Onyx étterem jellemzően állandó telt házzal működik, ami nem is csoda, hiszen mint ahogyan említésre került még külföldi viszonylatban is hatalmas népszerűséget élvez. Az étterem filozófiája, hogy kiválóan egyesíti a modern, korszerű technológiát a kimagasló minőségű alapanyagokkal. Az étterem többnyire magyar származású alapanyagokkal dolgozik, azonban a húsalapanyagok beszerzése külföldi szállítóktól is származik, a magas minőség fenntartása érdekében.

Az étterem csupán előzetes asztalfoglalással fogadja vendégeit, amit ennek honlapján, illetve telefonon is meg tudnak ejteni a vendégek. Az étterem etikettje megköveteli, hogy a vendégek a helyfoglalás időpontjára érkezzenek meg, mivel az asztalokat csupán fél órára tartják lefoglalva. Az étterembe ajánlatos dress code, ami a déli időszakban egy könnyed viselet, míg az esti órákban alkalmi öltözet szükséges. Parkolóhelyet is biztosít a vendégek számára, 3 órás tartózkodási lehetőséggel.