Makita rádió tökéletes hangzással

Makita rádió
Makita rádió

Szereti munkavégzés közben is dúdolni a kedvenc nótáit? Nagyban megkönnyíti a helyes ritmus és a dallam felvételét a Makita rádió alkalmazása. Több szempontból is ajánlatos ebből a termékcsaládból válogatnia. Egyrészt rendkívül megbízható akkumulátoros kivitelről van szó, ami ezáltal nagyon könnyen hordozható.

Másrészt pedig a legmostohább körülményeknek is ellenáll. Teljes por- és fröccsenő víz elleni védelemmel van ellátva a Makita rádió, emellett a digitális kijelzője is fokozottan be van biztosítva a külső hatások ellen.

A kiváló hangzásért a két hangszórós anti-shock sztereó rendszer felelős. A Makita rádióba épített Bluetooth technológiának köszönhetően, akár a telefonján keresztül is lejátszhatja a kedvenc slágereit. A rendkívül strapabíró szerkezet megbízhatóságához kétség sem férhet.

Tekintse meg a felhozatalt a szerszamoazis.com webáruházban és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő kivitelt! Nem fog csalódni, mert remek választás! Vásárlás után azonnal beüzemelhető minden fennakadás nélkül.