A megfelelő bútorszövet kiválasztása.

bútorszövet
bútorszövet
bútorszövet
bútorszövet

Az otthonát berendező embernek sok mindenre oda kell figyelnie, ha megfelelő végeredményre törekszik; a bútorok, a kiegészítők, a színek és a stílus összehangolásán felül többek között arra is, hogy a bútorszövet pont olyan legyen, amely tökéletesen illeszkedni tud az adott enteriőrbe.

Miért éppen az ARTIS-nál nézzen szét bútorszövet kapcsán?

Egy lakás attól lesz harmonikus, attól lesz valóban otthonos, hogy a kárpittal bevont bútorok, de még az asztalterítők, az ágytakarók, a párnák (és így tovább) összhangban vannak egymással. A legtöbb esetben mindezt a különféle nagy lakberendezési áruházak termékkínálatából (IKEA, JYSK stb.) csemegézve nem lehet megvalósítani, hiszen az egyik elemre innen, a másikra pedig onnan teszünk szert, megbontva ezzel az egységet; a legjobban akkor jár el az ember, ha a bútorszövetek terén csakis egyetlen, jó minőségben árusító üzlettől vásárol. Az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzlet pedig mindenképpen ilyen bolt!

Az ARTIS esetében milyen kínálattal lehet számolni?

Az üzlet nagy hangsúlyt fektet a bútorszövetekre, így bár az ilyen szövetek alapvetően kárpitozott bútorok bevonására szolgálnak, ám készítenek belőlük mindenféle más dolgot is: például asztalterítőt is, ahogyan az már említésre került. Az ARTIS kiterjedt kínálatban fellelhetőek bútorkárpitok, textilbőrök, valódi bőrök és különleges anyagok is. (Utóbbiakat akár lakásdekorációs célra is fel lehet használni, amennyiben az otthon tulajdonosa ebben fantáziát lát.)

Mi a teendő akkor, ha nem találjuk a nekünk kellő szövetet?

Ebben az esetben, még mielőtt továbbállnánk, célszerű megkérni az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzlet segítségét abban, hogy a kért, a vágyott bútorszövetnek nézzenek utána. A bolt ugyanis mindig igyekszik megtalálni azt, amire a vevőnek szüksége van. Ilyen irányú kérelmet személyesen (a Róbert Károly körúti exkluzív bemutatóteremben), e-mailben vagy telefonon lehet leadni.

Miben más az ARTIS, mint a többi hasonszőrű üzlet?

Abban, hogy míg egy nagyobb áruház esetében a minőség háttérbe szorul az ár, az ár-érték aránya mögött, addig itt kizárólag neves gyártók termékei kerülnek fókuszba, melyekkel egyértelműen nívós végeredményt lehet elérni a lakberendezés terén – mind a bútorszövetek kapcsán, mind egyéb más területen. Amennyiben nem éri be akármivel, első körben feltétlen látogasson el az ARTIS weboldalára!