Meglepetéseket tartogat az Ausztria utazás

Ausztria csodás természeti kincsei
Ausztria csodás természeti kincsei

Nem kell messze mennünk, hogyha gyönyörű tájakon szeretnénk tölteni a szabadságunkat. Az Ausztria utazás számos új élményt tartogat és ellátogathatunk olyan helyekre, amelyekről talán még nem is hallottunk.

Nem kell Velencéig menni, hogyha gondolázni szeretnénk, mert az Ausztria utazás alkalmával lehetőségünk nyílik ezt is kipróbálni a nassfeldi síterepen, ráadásul ennek az ára is sokkal kedvezőbb.

Hogyha hozzátesszük azt is, hogy milyen lenyűgöző panoráma társul ehhez a programhoz, akkor máris nyilvánvalóvá válik, hogy mennyire megéri ellátogatni erre a helyre. Egy Ausztria utazás nemcsak télen jó móka. Általában akkor érkeznek a legtöbben a síszezon miatt, viszont Ausztria az év többi időszakában is tartogat meglepetéseket.

Aki szeretné megcsodálni a természet szépségét, az tegyen egy próbát a Myrafälle-vízeséssel és Steinwandklamm-szurdokkal! De az Ausztria utazás itt még korántsem ér véget hiszen felpattanhatunk Európa legmeredekebb nyomvonalú mágnes-vasútjára Pötlingbergben és megcsodálhatjuk a kontinens legrégebbi templomát is.