Méhkenyér – a mindennapi immunerősítő

méhkenyér
méhkenyér

Az élővilág tele van csodákkal és erre aligha lehetne jobb példát találni a méheknél, ugyanis hihetetlen előrelátással gondoskodnak a táplálékukról a virágmentes időszakban. Az apró „mézgyártók” téli eledelük a méhkenyér, ami a régebbi lépekben elraktározott virágporból, propoliszból, mézből, méhviaszból és enzimekből keletkezik erjesztés útján.

Ez a különleges készítmény 150-nél több bioaktív összetevőt tartalmaz, megtalálható benne valamennyi esszenciális aminosav, flavonoid és számos vitamin, így az emberi szervezetre is rendkívül jó hatással van. A méhkenyér elsősorban a belső kiválasztású szervek – a máj, a gyomor, a vese – megfelelő működését segíti, mi több a májsejtek megújítására is képes, Emellett gyulladáscsökkentőként is jó szolgálatot tesz, megfázás és emésztési panaszok esetén is érdemes kipróbálni.

A napi étrendbe beépítve, a méhkenyér kiváló immunrendszer-erősítő. A BeoBee családi bioméhészet kínálatában többféle – 70 és 140 grammos – kiszerelésben is megtalálható a méhek csodálatos alkotása, ami igazi egészségforrásként válhat a mindennapjaink részévé.