Mennyire jó ötlet a reklámajándékok készítése?

Reklámajándékok
Reklámajándékok
Reklámajándékok

Valószínűleg mindenki találkozott már olyan apró, logóval ellátott ajándékokkal, amelyeket egy bizonyos cégtől kapott. Ezek az úgynevezett szóró-tárgyak, amelyeket a legtöbben nagyon kedvelnek, ugyanis az apró reklámajándékokat többféle célra is fel lehet használni.

A cégtől kapott pendrive sokat segíthet az adatok tárolásában, a pólót lehet sportoláshoz viselni, a jegyzetfüzetbe pedig bármit fel lehet írni. Persze a lehetséges szóró-tárgyak listája korántsem volt teljes, hiszen a vállalatok tulajdonképpen bármit ajándékozhatnak a sütisüvegtől kezdődően egészen a nyakpántokig.

A reklámajándékok tekintetében szóba jöhetnek az új ötletek is, hiszen a forgalmazó cég nyitott ebben az irányban. Az emblémázás szempontjából is több megoldás kínálkozik, amiről részletes tájékoztatót a reklámajándékokat forgalmazó cég honlapján lehet találni.

A termékeket minimum 50-100 darabos egységben lehet megrendelni, pár darabos széria gyártására sajnos nincs lehetőség. Az viszont nem jelent gondot, ha szorosak a határidők, mert a cég ezt a problémát képes áthidalni.