Mészkővel összefüggő burkolatot is készíttethet!

Mészkővel összefüggő burkolatok készrése
Mészkővel összefüggő burkolatok készrése
Mészkővel összefüggő burkolatok készrése

Amennyiben az elegáns, de természetes megoldások híve, a mészkőről a http://idp.hu/meszko-travertin weboldalon tájékozódhat bővebben, ahol megtudhatja melyek azok a felhasználási területek, melyek rendelkezésre állnak esetében!

Mivel könnyen formálható, ezért kiválóan alkalmas padlók és falak burkolására egyaránt, amelyhez többféle szín árnyalatot biztosít a szaküzlet, mely kiváló minőségű egyedi méretekre gyártott mészkő táblásárut kínálnak érdeklődőiknek!

Mivel könnyen faragható, ezért többféle lehetőség is számításba jöhet, melyekhez igényes termékeket kínálnak! Annak érdekében, hogy minél tovább megőrizhesse tartósságát, speciális felületkezeléssel látják el, amelynek köszönhetően fényes vagy matt felületet is kaphatunk végül.

Könnyedén alkalmazkodik, többféle módja van felhasználásának, de a legelterjedtebbek a mediterrán tavertin padlóburkolatok, melyek időtállóak és rendkívül esztétikus látványt nyújtanak kültéren és beltéren is! Ablakpárkány is készülhet mészkőből vagy díszburkolat, rengeteg lehetőséget kínál, melyek egyedi látványt nyújtanak.