Miben áll a Defro vegyes tüzelésű kazán sikere?

Vegyes tüzelésű kazán
Vegyes tüzelésű kazán
Vegyes tüzelésű kazán

A kazánnak fontos szerepe van minden otthonban, elvégre a meleg előállítása alapfeltételt jelent a kényelem érdekében. A vegyes tüzelésű kazán több problémára is megoldást jelenthet. A Defro KDR modell vásárlása akkor ajánlott, amikor elöregedett a régi kazánja, illetve ha épp elromlott vagy kilyukadt, és nem szeretne több pénzt befektetni egy ilyen készülékbe. Az is gyakori eset, hogy a jelenlegi kazán nem működik megfelelően, tehát nem elégedett a teljesítményével.

Ez pedig azt vonja maga után, hogy sok tüzelőanyagot kell elhasználnia, de rossz eredményt kap cserébe. Teljesen érthető, hogy ez a berendezés mindenkinek érzékeny pontot jelent, mert a téli hónapokban az otthon melege mindennél többet ér. A meleg víz biztosítása pedig szintén kulcsfontosságú. A Defro vegyes tüzelésű kazán számos előnnyel bír a klasszikus, elöregedett modellekhez képest. Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága nyilván az, hogy igazi meleget ad.

A tűztere 55 cm, tehát a farönk vágásával sem kell kínlódni, mert elég, ha csak kétfelé vágja. A Defro vegyes tüzelésű kazán megtöltése tehát roppant egyszerű, és nem jár órákon át való favágással és kínlódással. Egy hosszú és fárasztó munkanap után ez bizony nagy előnynek számít, hiszen azonnal a szobába mehet, és hamarosan élvezheti az otthon melegét a családja mellett. Annak érdekében, hogy a fa tökéletesen égjen, és jó meleg legyen a lakásban, egy másodlagos levegőszabályozási lehetőség is a rendelkezésére áll.

A többi vegyes tüzelésű kazánnal ellentétben, a Defro modell 4 éves garanciát biztosít minden vásárlónak. Az üzemeltetése takarékosabb, mivel magasabb a hatásfok, mint a többi kazán esetében. További előnynek számít, hogy könnyen takarítható, tálcás hőcserélőkkel van felszerelve. Végül, de nem utolsósorban, a vegyes tüzelésű kazán puffertartállyal van egybeépítve, hogy magasabb szintű kényelmet és nagyobb tüzelőanyag-megtakarítást biztosítson. Amennyiben szeretné teljes egészében megismerni ezt a modellt, keresse a www.defrokazan.hu oldalt, és pontos leírást kap minden kazánról!