Miért jó megoldás a Safe Laser bérlés a gyorsabb gyógyulás eléréséhez?

Safe Laser bérlés
Safe Laser bérlés

A terápiás lézerek által kibocsátott fénysugarak elnyelődnek a test szövetein keresztül. A lágylézeres kezeléssel csökkenthető a gyulladás és a duzzanat. A safe laser kezelés hatására kitágulhatnak a kisebb artériák és nyirokerek, így az ödémát okozó folyadék könnyebben el tud távozni. A Safe Laser bérlés igénybevételével otthonában, kényelmes körülmények között élvezheti a lézerterápia összes előnyét. A lézerfény stimulálja a sejteket, aminek hatására gyorsabban veszik fel a tápanyagokat és hamarabb ürítik ki a salakanyagokat.

Ez felgyorsítja a sérült szövetek gyógyulási folyamatát, ami gyorsabb ín-, szalag- és izomjavulást eredményez. A lágylézerterápia jelentősen fokozza a sérült szövetekben lévő kapilláris, apró erek növekedését. Azáltal, hogy több vér jut a sérülés területére, a gyógyulás sebessége megnő és a hegszövet kialakulása csökken. A Safe Laser bérlés az anyagcsere-aktivitás fokozására is tökéletesen megfelel. Ilyenkor a lézerfény drámaian megnöveli a vörösvérsejtek oxigén- és tápanyagkapacitását. Ez nagyobb anyagcsere-aktivitást, valamint jó néhány specifikus enzim termelését eredményezi.

Ezek a hatások az egész testben érezhetőek és nemcsak a sugárzásnak kitett területekre korlátozódnak. Emellett, a Safe Laser bérlés keretében megtapasztalhatja, hogy a fokozott idegműködésre szintén használható a készülék, akár egy komolyabb sérülés után is. Ezek és még sok más ok magyarázza, hogy a lézerterápia miért olyan előnyös az idegsérülések okozta tünetek, például az éles fájdalom, zsibbadás, égés és bizsergés csökkentésében. A Safe Laser készülékek különleges képessége, hogy nem kell tartanunk a hegszövet kialakulásától, így az égési sérülések, a vágások és a műtétek miatti szövetkárosodások lényegesen gyorsabban gyógyulnak.

Nincs annál rosszabb, mint amikor egy heg az egész életünket végigkíséri, nekünk pedig folyton magyarázkodnunk kell miatta. Sok friss anyuka alig várja, hogy az esetleges császármetszés után keletkező hegek eltűnjenek, így őket is érdekelheti a Safe Laser bérlés lehetősége. Igen, a gyorsabb gyógyulási folyamat mindig kevesebb hegszövetet eredményez, tehát a Safe Laser ebben is kitűnően teljesít. Végül azt is meg kell említeni, hogy a lézerfény fotonjai közvetlenül elnyelődnek a testben, ami több, a szervezetünknek igen hasznos és elengedhetetlen kémiai reakciót vált ki.