Miként újítható fel a rotációs kapa?

rotációs kapa
rotációs kapa

A kerti kisgépekkel könnyebben halad a munka, mint a kézi szerszámokkal. A rotációs kapa hatékony segítséget jelent, viszont a karbantartás hiánya miatt akadhatnak problémák.

Olykor csak egyszerűen elévülnek a mozgó alkatrészek, amiket ezután cserélni kell. Tömítések, alátétek, vagy éppen gázkar is megrendelhető a cvgshop.hu kínálatának köszönhetően. Azt már mindenki maga döntheti el, hogy saját kezűleg szeretné megjavítani a szerkezetet, vagy inkább igénybe veszi egy szakember segítségét.

Bármelyik megoldást is választjuk, annyi biztos, hogy a rotációs kapa felújítása kiemelkedően gazdaságosnak számít. Az új alkatrészeknek köszönhetően, hosszú időn keresztül nem lesz szükség a szerelésre, javításra. A rotációs kapa élettartamát rendszeres karbantartással jelentősen meghosszabbíthatjuk.

Minden modell ugyanazon alapelv szerint működik, viszont a különböző gyártók különféle megoldásokat alkalmaztak a tervezésnél. Ezért a webáruházban szintén találhatóak alkatrészek Husqvarna, Robi, Aratrum, Marci rotációs kapához.