Milyen a jó okostelefon?

Az elektromos eszközök vásárlásakor bizony alaposan utána kell járni minden apró tulajdonságnak, hogy a lehető legjobb példány mellett tegyük le a voksunkat. Az okostelefon megvétele előtt, érdemes figyelembe venni pár tulajdonságot. Idesorolható például az operációs rendszer kérdése, amiből a két legnépszerűbb fajta az IOS, illetve az Android.

Mindenki másra esküszik, így nem is foglalnánk állást. Azt javasoljuk, hogy az előző mobiljaink tapasztalataiból építkezve hozzuk meg a döntést. Roppant lényeges az okostelefon vásárláskor a méret, hiszen kényelmesnek kell lennie a használatkor.

Természetesen érdemes figyelmet fordítani még a kamerára, ugyanis a fotózás szerelmeseinek egy rosszabb minőségű hátlapi példány könnyedén kedvét szegheti. Az okostelefon bemenetekre szintén ügyeljünk!

Manapság találhatunk olyan mobilokat is, ami már nem rendelkezik 3.5 Jack fülhallgató kimenettel. Persze, talán a legfontosabb az a gyorsaság, amiért többek között a RAM, na meg a fent is említett operációs rendszer felelős.