Milyen előnyei vannak a koronavírus gyorstesztnek?

koronavírus gyorsteszt
Koronavírus gyorsteszt

Jelen korunk, mondhatni egyik legfélelmetesebb betegsége a COVID-19, a koronavírus, ami világszerte rövid idő alatt rengeteg áldozatot szedett. Magyarországot sem kerülte el ez a kór és honfitársainkban is nyomot hagyott, ezért sokan szeretnék elvégeztetni magukon a tesztet, mert biztosak akarnak lenni abban, hogy nem kapták el ezt a nagyon veszélyes fertőzést. Több előnye is van az új koronavírus gyorstesztnek.

Egyrészt azt, ami a nevében is benne van, vagyis gyors, tehát hamar megkapjuk az eredményt. Továbbá azért is jó elvégeztetni a koronavírus tesztet az Aranylélek és Aranyszív Ambulance szakembereivel, mert ehhez csupán ujjbegyből vett 2 csepp vér szükséges. A harmadik, legfontosabb előnye pedig nem más, mint a nyugalom, amikor megtudja valaki, hogy tökéletesen egészséges és a családtagjait sem fertőzheti meg. Ha elkészül a koronavírus gyorsteszt, jöhetnek a szeretetteljes ölelések, a megszokott vírus előtti élet.

Az eljárás teljes menetét megismerheti az aranyszivambulance.hu weboldalon. Minden információt meg lehet tudni a részletes leírásból. A honlapon megtalálható 0670 289 0507-es telefonszámon könnyen felveheti a kapcsolatot a mentőszolgálattal, ráadásul a nap bármelyik órájában. Sokan azt gondolják, hogy egy ilyen vizsgálat rengeteg pénzbe kerül, de tévednek, hiszen a koronavírus teszt 14 900 Forintba kerül. 2 főnek 13 900, 3 fő esetében 12 900, míg 4 személynél 11 900 Ft/vizsgálat ár van érvényben. Így a saját otthonában végeztetheti el ezt a nagyon fontos gyorstesztet, aminek az eredménye már 15 perc múlva kimutatható.

Nincs idegesség, sem napokig tartó aggodalom, hanem pár perc alatt megnyugodhat és felhőtlen boldogságban töltheti a szabadidejét a családtagjaival. Ugyanakkor, abból a szempontból is nagyon fontos a teszt, hogy tudja, a munkahelyére is nyugodtan mehet, mert nem fertőzött. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen gondoljunk csak bele, pár hónappal ezelőtt nemhogy otthon, de még a kórházakban sem végeztek ilyen vizsgálatot. A nyugalmunk és biztonságunk érdekében megéri igénybe venni ezt a szolgáltatást.