Milyen tényezők befolyásolják a paróka árát?

paróka ár
Paróka ár

A Rose Hair Studio küldetése, hogy az embereket széppé, boldoggá és magabiztossá tegye. Ha változtatni szeretne a megjelenésén vagy csak hozzá szeretne adni egy kis extrát a mindennapi stílusához, akkor először hozzánk kell fordulnia! A természetes és mesterséges paróka ár nálunk igazodik a vásárlók pénzügyi lehetőségeihez. A szalonunkban sokféle színű és hosszúságú modellt találhat.

A választékunk segít abban, hogy a nők és a férfiak ne maradjanak le a modern trendekről, magabiztosan és kiegyensúlyozottan érezzék magukat, mivel ezek a termékek egyedülálló lehetőséget kínálnak a megjelenés hiányosságainak vizuális elrejtésére és az előnyök kiemelésére. Ráadásul a kedvező paróka árak mindenkit kellemesen meglepnek majd.

A megvásárolható természetes hajból készült modelleket megkülönbözteti a megnövekedett hőállóság és a napi használat során mutatott praktikusság. A katalógusunkban széles kínálatból választhat. A paróka ár a felhasznált anyagoktól, a hosszúságtól és a minőségtől függ. Az ügyfél kiválaszthatja a legegzotikusabb modellt is, de figyelembe kell vennie, hogy annak költsége a minőségének megfelelő méretű lesz.

Ha egyéni megrendelés alapján szeretne póthajat vásárolni, akkor írjon nekünk a rosehairstudio.hu weboldalon található űrlapon keresztül és a szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket! Várjuk a jelentkezését és készen állunk mindent megtenni azért, hogy a megfizethető paróka ár révén, mindössze 5 perc alatt megváltoztathassa a megjelenését!