Milyen vonalkód olvasó kell Önnek?

vonalkódolvasó
Vonalkódolvasó

Ha olyan dekódolót keres, amivel könnyedén fel tudja dolgozni a vonalkódban rejlő információkat, akkor oldalunkon van a helye! Cégünk évek óta forgalmaz különböző vonalkód olvasó és szkenner modelleket, amelyek nemcsak a kereskedelemben nagyon hasznosak, hanem a szállítmányozás és logisztika terén is, nem beszélve a gyárak és raktárak termékeiről.

Hogy pontosan milyen vonalkód olvasó szükséges, azt honlapunk bőven részletezi és tanácsot is ad, hogyan kell alkalmazni, melyik területre való inkább. A legismertebb típus a lézeres, legyen szó akár vezetékes, akár vezeték nélküli változatról. Mivel 1 és 2 dimenziós kódok is léteznek, alaposan meg kell nézni, hogy a kiszemelt vonalkód olvasó egyáltalán melyik dekódolására készült.

Általánosságban véve egy ilyen eszköz képes akár 2 méteres távolságból is leolvasni a vonalkódot, viszont olyan gyárakban és raktárakban, ahol az egymásra pakolt csomagok leolvasása balesetveszélyes, sokkal magasabb hatótávolságú változat a javallott. Ha már tudja, hogy pontosan mit keres, jóval könnyebb lesz a kínálatból válogatni.