Minden helyzetre felkészült betegszállító

betegszállító
Betegszállító

Az egészség megőrzése minden ember feladata. Teljesen nyilvánvaló, hogy a jó állapotunkat egészen addig nem hiányoljuk, amíg valami komolyabb probléma nem szól közbe. Amikor pedig ez bekövetkezik, akkor merülnek fel olyan alapvetőnek tűnő feladatok, leküzdhetetlen akadályként történő megélése, amilyen például a közeledés. Szerencsére ez esetben a profi betegszállító csapat szolgáltatásai könnyedén igénybe vehetőek.

Az Ambulife Mentőszolgálat diszpécsere 0-24 órában felkereshető, így bármikor időpontot kérhetünk. A betegszállító a megbeszéltek szerint fog érkezni és maximális odaadással látja el a feladatot. Az utaztatás a fővároson belül, a különböző települések között országszerte, valamint külföldre vagy onnan haza is megoldható.

A képzett szakápolók mindvégig velünk maradnak az út során és az egészségügyi intézménybe történő megérkezést követően gondoskodnak a papírmunka elvégzéséről, hogy azzal se teljen feleslegesen az idő. A betegszállító munkatársai igény esetén megvárnak bennünket, hogy a kezelést, vizsgálatot követően azonnal megtörténjen a hazaszállítás. Az őrzött mentőautóban bátran benne hagyhatóak a személyes holmik.

Még az igen komoly feladatok sem jelentenek kihívást a betegszállító szakembereknek, akik felkészültek különleges protokollal a 200 kilogrammnál nehezebb személyek mozgatására is. Attól függően, hogy milyen ellátásra szorulunk, több jól képzett szakápolót is kapunk magunk mellé, valamint a családtagból szintén számíthatunk kísérőre. Ami pedig a költségeket illeti, azok teljes egészében a földön járnak. Általában egyedi díjszabásokkal találkozhatunk, hiszen nem mindegy hová, honnan, milyen ellátással történik a betegszállító munkája. Tudjunk meg többet az ambulifebetegszallitas.hu oldalon!