Minőségi élményt biztosító hajóbérlés Görögország partjainál!

Hajóbérlés görögország
Hajóbérlés görögország
Hajóbérlés görögország
Hajóbérlés görögország

Görögországról még annak is van egyfajta képe, aki soha nem járt még ebben a dél-európai országban. Mindez az egyetemes kultúrához kötődik, hogy nekünk, Európában élő embereknek a görög szigetvilág egyfajta bölcsőként szolgál – akkor is, ha történetesen a kontinens kellős közepén élünk. Nem csoda hát, hogy ha valakinek lehetősége adódik arra, hogy vitorlást béreljen a görög partok mentén, annak bizony érdemes élnie egy ilyen ajánlattal! A Fix Yachting (http://fix-yachting.com/hajoberles-vitorlasberles-gorogorszag/) különösképpen tudja, hogy hogyan érdemes vitorlást bérelni.

Miért pont a Fix ajánlata lehet érdekes?

Azért, mert a Fix Yachting egy helyen, egyetlen weboldalon keresztül biztosít elérést nagyon sok kibérelhető hajóhoz. Így Önnek, ha komolyan érdekli a dolog, elég csak a fenti honlapot megnyitnia, s ott kiválasztania azt a vitorlást, amely elnyerte a tetszését.

Mikor érdemes bérelni, s hogyan?

Görögországban a szezon márciustól egészen novemberig tart, így aztán bőven van ideje és lehetősége is a hajózni vágyónak arra, hogy összehozzon magának egy valóban felejthetetlen kalandot. Szombattól szombatig szokás ebben az országban is bérbe venni a hajókat (csakúgy, mint mondjuk Horvátországban); elő- és utószezonban azonban lehetőség van arra is, hogy a még és a már nem annyira keresett vitorlásokat akár 3-4 napra is vízre lehessen vinni. A Fix Yachting a lehető legegyszerűbb módját nyújtja a hajóbérlésnek: az oldalon meg kell adni, hogy hol és mivel szeretne kihajózni az érdeklődő, és hogy mikor (azaz mikor venné át a hajót és mikor adná azt le). Ha ez megvan, máris sorjáznak a hajók a képernyőn – minden lényeges paraméterrel együtt, melyek aztán segítenek a választásban.

Hol érdemes Görögországon belül tengerre szállni?

Legkönnyebben Athénból ajánlott hajót bérelni, onnan ugyanis az egész Égei-tenger elérhető a turista számára. Amennyiben valamelyik szigetről vennénk igénybe a hajóbérlést, mert mondjuk Krétán vagy éppen Rodoszon leszünk majd, akkor célszerű lehetőleg fél évre előre gondolkodni, azaz mind a szállást, mind a hajóbérlést egyszerre, egy időben elintézni – amennyiben persze mindez módunkban áll.

Másutt is lehetőség van a Fix Yachtinggal hajót bérelni?

Természetesen, hiszen a nagyvilág nemcsak Görögországból áll! A magyarok számára különösen kedves a horvát tengerpart, valamint Olaszország partvidéke, így akár ezekben az országokban is bérelhet magának az érdeklődő hajót, mely más is lehet, mint vitorlás!