Minőségi, tartós bölcsődei játékok

Bölcsődei játékok a legkisebbeknek
Bölcsődei játékok a legkisebbeknek

Azok az eszközök, amelyek a kicsik kezébe kerülnek, feltétlenül minőségi alapanyagból kell készüljenek. A bölcsődei játékok vonatkozásában is nagyon fontos, hogy színvonalas, masszív, tartós darabok legyenek. Ebben az életkorban még nincsenek kialakulva a mozgások, a különböző készségek.

Az optimális fejlesztés érdekében pedig szükséges biztosítani a szabad tevékenységet, amikor a gyerek önfeledten belemerül egy-egy szituációba. 3 éves kor előtt inkább egymás mellett tesznek-vesznek az apróságok, ezért tanácsos a különféle építőkockák beszerzése.

Jó, ha ezekből a készletekből változatos méretek vannak. A közkedvelt bölcsődei játékok között szerepel az alagút, de a benti csúszda is remek szórakozást jelent a csemetéknek. Az egyszerű, kevés elemből álló puzzle kellően leköti a figyelmet, nem utolsósorban sikerélményt szerez.

A fairplaytrade.hu webáruházban olyan színvonalas, esztétikus bölcsődei játékok találhatóak, amelyek észrevétlenül pozitív hatást gyakorolnak a logikus gondolkodásra, a figyelemre, a szem és kéz koordinációjára.