Minőségi, ZDT egytengelyes pótkocsi eladó

A mezőgazdaságban bizony roppant fontos szerepet töltenek be az erőgépek, például a kombájnok, a traktorok, valamint az ezekhez tartozó különféle eszközök. Természetesen ebbe a felsorolásba még belevehetjük a kocsikat, illetve az utánfutókat is. Manapság használt egytengelyes pótkocsi eladó számos helyen és már jócskán találkozhatunk márkás, kitűnő állapotban lévő darabokkal is.

Hiszen amikor másodkézből való eszközöket, gépeket veszünk, nyilván jóval olcsóbban juthatunk hozzájuk, azonban az állapotuk, valamint élettartalmuk minden esetben kérdéses. Viszont, ha a ZDT egytengelyes pótkocsi eladó darabjai között nézelődünk, garantáltan nem fogunk mellé. A cseh gyár elsősorban mezőgazdasági pótkocsik, valamint gépek és egyéb eszközök előállításával foglalkozik.

Az évek alatt sikerült óriási világhírnévre szert tenniük a remek pótkocsiknak köszönhetően. Az egytengelyes pótkocsi eladó példányaikat felfedezhetjük Németországban, Romániában, Svédországban, Horvátországban, Hollandiában, sőt, még Dániában és Ukrajnában is. Ami pedig csak növel a már így is hatalmas népszerűégen, az a vásárláson túli garancia és szerviz biztosítása.

Ugyanis minden két- és egytengelyes pótkocsi eladó eszközre 12 hónap teljes garanciát vállal a ZDT. Természetesen a ZDT pótkocsi mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, ami egy szállítónál elengedhetetlenek. Ilyen például az akár 3 tonna teherbírás, a 400 mm magas oldalfal, valamint a 25 km/h-s sebesség és a pótkocsi hátfalán kialakított gabona surrantó.