Mire szolgál az etikett címke?

etikett címke
Etikett címke

A mindennapokban vannak olyan alapvető dolgok, amiket teljesen maguknak értetődőnek veszünk, miközben azok mögött nagyon komoly szakmai tudás és alapanyag felhasználás van. Egyértelműen remek példa erre az etikett címke alkalmazása. Ennek a kivételes terméknek az életben sokféle felhasználási területe van. Nem túlzás azt állítani, hogy egy külön tudományterületről van szó, amikor a címke nyomtatás kerül szóba. Bár ránézésre csak kis, öntapadó papír fecniket látunk, valójában a legelső darabok valamikor az 1800-as évekre vezethetők vissza.

Látható tehát, hogy az etikett címke valóban egy olyan kivételes alkotóelem, ami az idők során fejlődött és teljesen az elvárásokhoz idomult. A különféle termékforgalmazók, jóformán boldogulni sem tudnának az etikett címke alkalmazása nélkül, valamint az irodai munkák során, de még a raktározásban, műhelyekben is nagyban leegyszerűsíti a különféle holmik szelektálását. Anyagát tekintve is hatalmas a kínálat, hiszen készülhetnek papírból, műanyagból, valamint speciális komponensekből, amilyen a fém, műanyag, karton is.

Könnyen alkalmazható az öntapadó etikett címke

Ha nem szeretnénk külön ragasztóval pepecselni a matrica rögzítése esetén, akkor egyértelműen az öntapadó etikett címke az, amibe megéri befektetni. Gyorsan és egyszerűen levehető a tartó felületéről és már vihető fel a végleges helyére. A problémát általában a nyomtatás jelenti. Az etikett címke ugyanis natúrban, tiszta lapként rendelhető meg, és speciális nyomtatóval lehet a felületére bármit felvinni a dátumtól a vonalkódon keresztül, bármiféle jelölésig. Az öntapadó etikett címke még a nagyobb mennyiségű rendelés előtt bátran letesztelhető.

A dunasp.hu munkatársai tisztában vannak vele, hogy bizonyos esetekben elengedhetetlen a mintadarabok kipróbálása. Ha kétségeink merülnének fel bizonyos címke típusokkal szemben, akkor bátran kérjük a szakemberek segítségét, akik mindent megtesznek azért, hogy az igényeket leginkább kielégítő termékeket szolgáltassák. Az A4-es méretű íves öntapadó etikett címke például főként azoknak ajánlott, akik nem akarnak tekercses címkenyomtatóval pepecselni, de a matricakészítésről sem szeretnének lemondani.