Mitől emelkedik a vodka ár?

vodka ár
vodka ár

Egyesek szerint semmi különleges nincs ezekben az italokban, hiszen teljesen színtelenek és kevésbé aromásak, mint például egy minőségi whisky. A vodka ár rendkívül széles skálán mozog, attól függően, hogy milyen márkáról és ezen belül milyen elkészítési módot alkalmaznak az adott változat esetében.

Értelemszerűen minél tisztább, annál jobb. Erre fokozott figyelmet fordítanak az olyan márkáknál, mint a Grey Goose, Beluga vagy az Absolut.

A kínálatban még számos minőségi változat található, amelyek egyedi recept alapján készülnek. A vodka árát az is meghatározza, hogy milyen vizet használnak fel az elkészítése során.

Érdekesség például, hogy a már említett Beluga esetén kizárólag szibériai ártézi vizet használnak. Ezt követően 3 szűrési fázison megy keresztül, hogy végül elnyerje a már ismert és méltán népszerű kristálytiszta mivoltát. A vodka ár tovább tetőzhető azzal, hogyha egy kis csemegeként kaviárt fogyasztunk mellé, ahogy az igazi orosz arisztokratáknál szokás. A kedvező vodka ár szerves részét képezi a diszontital.hu kínálatának.