Most még kedvezőbbek az iPhone XR árak

iPhone XR ár
IPhone XR ár

Sok cég választja azt a megoldást, hogy a drága készülékek mellett, létrehoz egy leegyszerűsített változatot. Az iPhone XR ár és minőség szerint is kitűnik az olcsó megoldások közül, mégis a gyártó azzal a céllal dobta a piacra, hogy még több ember megengedhesse magának. Amennyiben összehasonlítjuk az úgynevezett nagytestvérével, olyan különbségeket fogunk találni, ami az átlagembereket egyáltalán nem érinti.

Például a hátlapi kamera száma kettő helyett egyre csökken. Szerencsére az Apple úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy egyetlen kamerával is tökéletesen visszaadja a képek színét és még optimális zoomot is használhatunk.

A másik furcsaság a képernyőben található, így a szokásos AMOLED megoldás helyett LCD-t kapunk, ami nem zavarja a hétköznapi használatot, a legtöbben észre sem veszik a különbséget. Ezáltal sikerült lejjebb tornázni az iPhone XR árat, viszont megtartani a mindenki által elismert minőséget. Ujjlenyomat olvasót ez a készülék sem tartalmaz, azonban az arcfelismerő kitűnően működik.